Prezentul site www.stansfield-fashion.com (denumit în continuare și „Site” sau „www.stansfield-fashion.com”) este proprietatea ENTERPRISES er CO S.R.L., societate constituită și funcționând în temeiul legislației române, cu sediul social în Bucuresti,  Str. Sfintii Voievozi nr. 49-51,ap.6, sector 1, 010965 Bucuresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/5508/1998, identificată prin CUI 10658179 având cont deschis la Banca Garanti Bank, denumită în cele ce urmează „ENTERPRISES” sau „Societatea”.

ENTERPRISES garantează oricărei persoane fizice sau juridice care vizitează Site-ul (denumită în continuare “Utilizator”) accesul limitat la conținutul acestuia, în interes personal (ex: efectuarea de comenzi online, informare), dar nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral Site-ul, de a reproduce parțial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Societății, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură către Site este limitat, neexclusiv și revocabil și este acordat/menținut atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ENTERPRISES sau oricăruia dintre partenerii  comerciali ai Societății. Acest drept poate fi exercitat numai după obținerea în scris a acordului ENTERPRISES.

1.      ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Folosirea acestui Site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos (denumiți în cele ce urmează „Termeni și condiții”/„Documentul”). Recomandăm citirea cu atenție a acestora, pentru evitarea oricăror inconveniente ce ar putea decurge din lipsa de înțelegere a unor noțiuni  și/sau utilizarea necorespunzătoare a informațiilor prezentate de Site.

Accesarea Site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a Termenilor si condițiilor publicate, acestea din urmă avand valoare contractuală.

SOCIETATEA nu garanteaza in niciun fel calitatea SITE-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site.

ENTERPRISES își asumă dreptul de a modifica în orice moment, fără niciun fel de notificare, informațiile referitoare la produsele expuse pe Site şi comercializate de către Societate (denumite în continuare “Produsele”), conținutul prezentului Document, informațiile referitoare la comanda și livrarea Produselor, precum și orice alte elemente prezentate în conținutul Site-ului.

 

 

2.      CONȚINUTUL SITE-ULUI. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII.

Informațiile publicate pe Site-ul Societății sunt informații de interes general despre Produsele comercializate de aceasta, opiniile Utilizatorilor despre Produse, dar și alte informații considerate de  ENTERPRISES ca fiind de interes pentru Utilizatori.

Imaginile prezentate pe Site au rol exemplificativ, iar Produsele efectiv livrate pot diferi de imagini si culori, prin nuante apropiate celui prezentat.

În situația în care prețul Produsului sau descrierea acestuia au fost introduse greșit în baza de date a Societății ori au fost afișate în mod eronat, iar livrarea nu a avut loc în termenul convenit, Societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului Produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp referitor la greșeala strecurată.

ENTERPRISES își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe Site, fără niciun fel de notificare prealabilă a Utilizatorilor.

De obicei, informațiile afișate pe Site sunt puse în mod gratuit la dispoziția Utilizatorilor. Cu toate acestea, ENTERPRISES își rezervă dreptul de a oferi Utilizatorilor anumite servicii  în schimbul unei sume de bani.

Site-ul poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri. Răspunderea integrală pentru aceste site-uri revine proprietarilor acestora. Așadar, Societatea nu poate fi ținută răspunzătoare pentru pagubele sau pierderile cauzate sau presupus a fi cauzate de informațiile furnizate de alte site-uri sau resurse spre care trimit aceste link-uri.

ENTERPRISES  nu își asumă răspunderea pentru conținutul comentariilor postate de Utilizatori pe Site, dar își rezervă dreptul de a exclude orice conținut care contravine Termenilor și condițiilor,  conținutului Site-ului, precum și dispozițiilor legale în vigoare.

Societatea nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării corespunzătoare a Site-ului, nici pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

3.      DREPTUL DE AUTOR ASUPRA INFORMAȚIILOR PUBLICATE PE SITE

Exceptând opiniile postate de către Utilizatori, conținutul Site-ului, incluzând imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe precum și alte date constituie în integralitate proprietatea ENTERPRISES și a furnizorilor săi.

Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra SITE-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii SITE-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma SITE-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.

SOCIETATEA sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul/detinatorii drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe SITE si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

Prin urmare, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul Societății, a oricărei informații ce realizează conținutul Site-ului mai sus se pedepsește potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

4.      ACCES ȘI ÎNREGISTRARE CA MEMBRU

Pentru înregistrarea ca membru pe Site (denumit în continuare “Membru”), Utilizatorul are obligația de a crea un cont  (denumit în continuare “Contul”), sens în care va:

 1. i) furniza informații reale, precise și complete despre identitatea sa ;
 2. ii) menține și înnoi, atunci când se impune, datele de înregistrare

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.

SOCIETATEA respecta dreptul la confidentialitata datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UTLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

–         comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate, emiterea si comunicarea facturilor si lamurirea oricaror aspect legate de comanda si expediere;

–         activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII) la adresele de e-mail comunicate SOCIETATII;

–         participarea la concursuri, promotii;

–         transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

–         statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

–         pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie asupra datelor (art. 14), opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18).

În cazul furnizării unor informații care nu sunt în concordanță cu realitatea, sunt inexacte sau incomplete, Societatea  are dreptul să suspende sau să desființeze contul Membrului  precum și să refuze eventualele încercări ulterioare de accesare a Site-ului.

Prin înregistrarea ca Membru a Site-ului, Utilizatorul este obligat să aleagă un nume de utilizator și o parolă de acces, a cărei păstrare reprezintă o obligație în sarcina acestuia, orice activitate desfășurată în calitate de Membru fiind susceptibilă de a atrage răspunderea acestuia.

În plus, îndatorirea de a semnala orice pierdere a parolei sau orice activitate neautorizată prestată în numele său revine în mod exclusiv Membrului.

În cazul în care administratorii Site-ului vor suspenda calitatea de Membru, acesta nu este îndreptățit a primi nicio despagubire.

5.      PRODUSELE ENTERPRISES

ENTERPRISES își rezervă dreptul de a își selecta clienții (sunt denumiți în continuare “Clienți” Utilizatorii care plasează cel puțin o comandă pe Site, prin una dintre modalitățile menționate mai jos).

Magazinul on line al SOCIETATII este specializat in comercializarea confectiilor si accesoriilor catre orice persoana fizica/juridica, romana sau straina, care a implinit virsta de 18 ani, ce actioneaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale.

Produsele comercializate prin intermediul www.stansfield-fashion.com sunt noi, fiind livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului Document  si în limita stocului disponibil. Din acest motiv, ENTERPRISES își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul Produs nu se mai regasește în oferta curentă a importatorului/producătorului.

Prețurile Produselor expuse pe Site sunt exprimate în lei și includ TVA, dar nu includ costurile de livrare. Astfel, prețul plătit de către Clienți este format din prețul Produsului precum și din cheltuielile de expediție. ENTERPRISES nu percepe Clienților nici o altă taxă suplimentară la cumpărarea unui produs.

Prețurile Produselor expuse pe Site sunt informative și pot suferi ajustări fără a anunța în prealabil Utilizatorii.

6.      COMANDA, LIVRAREA ȘI PLATA PRODUSELOR

Utilizatorii pot achiziționa Produsele ENTERPRISES prin următoarele modalități:

comandă telefonică la nr: 0734 424 534

 • comandă online, prin crearea unui Cont și adăugarea Produselor dorite în coșul de cumparaturi (în partea dreapta sus a Site-ului). Se alege metoda de livrare și modalitatea de plata și se apasă butonul Comandă.
 • Prin email la adresa: sales@stansfield-fashion.com

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

In consecinta, pana la confirmarea comenzii de catre SOCIETATE, nu exista nicio relatie contractuala intre CLIENT si SOCIETATE avand ca obiect vanzarea Produsului comandat si SOCIETATEA nu are nicio obligatie in legatura cu acest aspect.

În mod uzual, termenul de livrare/ridicare al Produselor se încadrează între 1-2 zile lucratoare din momentul confirmării comenzii de către ENTERPRISES – telefonic sau email. Comenzile receptionate de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00, sambata intre orele  9-14.00 vor fi procesate in acest interval orar si vor fi livrate prin curier. Termenul de livrare standard al curierului este 1-2 zile lucratoare de la preluarea coletului.

Cu toate acestea, ENTERPRISES își rezervă dreptul de a  întârzia sau anula anumite livrări, în situații speciale cum ar fi: incendii, epidemii, inundații, explozii, greve, războaie, acte de terorism, proteste, etc.

Produsele comandate pot  fi ridicate de la punctul de lucru al Societății din Calea Victoriei nr 118, sector 1, Bucuresti, fara cost livrare. O dată cu livrarea Produselor se va remite Clientului și bonul fiscal și/sau factura fiscală aferentă Produselor comandate.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat, FAN CURIER,  la adresa de livrare mentionata in COMANDA, exclusiv pe teritoriul Romaniei si se va consemna in documentul de receptionare al coletului semnat de catre CLIENT si curierul care a efectuat livrarea.

Proprietatea si riscurile asupra Produselor se transmit de la SOCIETATE catre CLIENT la data livrarii Produselor si semnarea documentului de receptionare al curierului, cu conditia ca CLIENTUL sa fii efectuat plata Produselor.

In cazul in care CLIENTUL nu va face, la momentul livrarii, nicio mentiune cu privire la integritatea ambalajului produselor, CLIENTUL nu se va putea prevala de viciile aparente ale produselor ulterior livrarii.

Produsele comandate trebuie achitate integral de către Clienți, la data ridicării acestora de la punctul de lucru al ENTERPRISE sau odată cu livrarea Produselor, sub sancțiunea nepredării acestora și a achitării tuturor daunelor cauzate prin neîndeplinirea obligației de plată.

Proprietatea asupra Produselor comandate se transferă la data plății acestora în integralitate.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA.

SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

MODALITATI DE PLATA:

Produselor poate fi efectuată în următoarele modalități :

 • ramburs, direct firmei de curierat FAN CURIER
 • prin transfer bancar, livrarea se va efectua numai dupa incasarea sumei de catre SOCIETATE
 • depunere in cont SOCIETATE de catre client
 • plata online cu cardul

Plata ramburs la curier

Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

In cazul in care CLIENTUL nu plateste pretul Produsului, acesta nu se va livra. In cazul platii ramburs, CLIENTUL suporta taxa de ramburs contravaloare comanda catre curier.

SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

Plata direct in punctul de lucru al SOCIETATII, la magazinul STANSFIELD situat la adresa Calea Victoriei nr 118, sector 1, Bucuresti, program de lucru : L-V 9.30-21.00; S- 10-18.00,  pe baza de factura fiscala si chitanta.

Plata online cu Cardul :
Daca alegeti sa platiti cu cardurile bancare va trebui sa introduceti pe o pagina securizata urmatoarele date:

 • Numele posesorului de card.
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii).
 • Data expirarii cardului.
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).
 • Parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).

Inainte de a da ultimul click verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul stansfield-fashion.com, nu se percepe nici un comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe servere securizate. Stansfield-fashion.com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau

7.      GARANȚIA PRODUSELOR

ENTERPRISES răspunde de eventualele defecțiuni ale Produselor cumpărate de pe Site. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina producătorului.

Produsele comercializate de ENTERPRISES beneficiază de termenele de garanție menționate în certificatele de garanție aferente fiecărui Produs. Detaliile despre Produse și, implicit, despre perioada de garanție a acestora sunt furnizate în pagina de prezentare a fiecărui Produs.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, precum și dispozițiile O.G. 21/1992 privind protecţia consumatorilor. La solicitarea garanției, este necesară prezentarea Produsului defect în ambalajul original, împreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală/bon fiscal, precum și certificatul de garanție în original. În lipsa acestor documente, Produsele pot fi returnate Clientului fără a i se soluționa solicitarea de acordare a garanției.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ENTERPRISES  față de orice Client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare, este valoarea sumei încasate de Societate de la acest Client.

8.      RESTITUIREA PRODUSELOR

Potivit legislatiei in vigoare (Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta) “consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Clienții  pot restitui Produsele comandate în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea/ridicarea acestora, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Produsele comandate pot fi returnate numai dacă  acestea nu prezintă semne de folosire și nicio altă modificare fizică (rupturi, cusaturi, semne etc.).

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca un set (un ansamblu).

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Fiecare Produs comercializat de SOCIETATE beneficiaza de termenul de garantie sau valabilitate, mentionat in certificatul de garantie al Produsului, pe eticheta sau ambalajul acestuia, dupa caz.

Restituirea Produselor se va face pe cheltuiala Clientului, folosind serviciul de transport ales de către acesta. ENTERPRISES va înapoia contravaloarea Produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma restituită nu include cheltuielile de transport, dacă livrarea Produselor a fost făcută prin intermediul unei firme de curierat.

9.      PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Promoțiile organizate de ENTERPRISES trebuie să respecte regulamentele care vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin modalitatea afișării pe Site. Pentru a beneficia de aceste promoții, orice comandă trebuie să respecte întocmai regulamentul aferent.

Promoțiile afișate pe Site sunt valabile în perioada de timp specificată în regulament,  și în limita stocului disponibil. Societatea își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoție în  orice moment, fără notificare prealabilă.

10.  SOLUȚIONAREA DISPUTELOR ȘI A CONFLICTELOR

Se va încerca stingerea pe cale amiabilă a litigiilor apărute intre clienți și STANSFIELD. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, competența va reveni instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu Termenii și Condițiile acestui Site, clientul își asumă în totalitate eventualele consecințe derivând din folosirea acestuia.

11.  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

ENTERPRISES garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic.

ENTERPRISES prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în volumul și potrivit principiilor precizate la secțiunea Politica de securitate.

La înregistrarea în Cont, precum și odată cu plasarea unei comenzi telefoncie, Utilizatorii își dau acordul asupra prelucrării datelor cu caracter personal, precum și pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării Site-ului, asupra Produselor oferite de ENTERPRISES, precum  și asupra oricăror alte informații utile și conexe activității comerciale defășurate de Societate.

Astfel, prin înscrierea pe Site/efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, Utlizatorii/Clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a Societății și își dau acordul expres și neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate pentru:

 • comerț cu amănuntul prin corespondență (inclusiv comerț electronic), și anume pentru confirmarea comenzii, expedierea Produselor comandate, emiterea și comunicarea facturilor și lămurirea oricăror aspecte legate de comandă și expediere;
 • activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Societății) la adresele de e-mail comunicate Societății;
 • participarea la concursuri, promoții;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în Site, administrare, etc.);
 • statistici interne necesare pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoții, functionalități și servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale Site-ului.

Politică de confidențialitate I. Informații generale Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale ENTERPRISES ET CO SRL cu sediul în Str Sfintii Voievozi nr 49-51, ap.6, sector 1 Bucuresti, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.stansfield-fashion.com  („Site-ul”) II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, ENTERPRISES ET CO SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul ENTERPRISES ET CO SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului. Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, ENTERPRISES ET CO SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de ENTERPRISES ET CO SRL, iar contul creat va fi șters automat. II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, ENTERPRISES ET CO SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel. III. Scopurile și temeiurile de prelucrării III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, ENTERPRISES ET CO SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel: • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi ENTERPRISES ET CO SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și ENTERPRISE ET CO SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor . https://www.stansfield-fashion.com/ro/content/3-termeni-si-conditii-de-utilizare Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și ENTERPRISES ET CO SRL. • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă ENTERPRISES ET CO SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea ENETERPRISES ET CO SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului. • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de ENTERPRISES ET CO SRL, prin intermediul Site-ului. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. [Notă: Trebuie colectat acord (bifă) distinctă de marketing direct, care să nu fie prebifată sau să condiționeze finalizarea plasării comenzii. Dovada acordului trebuie păstrată.] Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al ENTERPRISES ET CO SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, ENTERPRISES ET CO SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel: • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de ENTERPRISES ET CO SRL, prin intermediul Site-ului. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al ENTERPRISES ET CO SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele Ca principiu, ENTERPRISES ET CO SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina ENTERPRISES ET CO SRL(de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite). În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, ENTERPRISES ET CO SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, ENTERPRISES ET CO SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de ENTERPRISES ET CO SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, ENTERPRISES ET CO SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijinăENTERPRISES ET CO SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate: • pentru administrarea Site-ului; • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către ENTERPRISES ET CO SRL prin intermediul Site-ului; • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui; • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor; • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege; • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc. VI. Transferul datelor cu caracter personal Datele cu caracter personal furnizate către ENTERPRISES ET CO SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. VII. Drepturile de care beneficiați În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi: • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către ENTERPRISES ET CO SRL , conform celor descrise în prezentul document; • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea ENTERPRISES ET CO SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc; • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către ENTERPRISES ET CO SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate. • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive: • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, ENTERPRISES ET CO SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice; • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care : • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor; • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate. • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către ENTERPRISES ET CO SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege; • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos; • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al ENTERPRISES ET CO SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care ENTERPRISES ET CO SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță; • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct. • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă; • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar. Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: sales@stansfield-fashion.com. Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link:

12.  DISPOZIȚII FINALE

Site-ul www.stansfield-fashion.com are ca scop oferirea unor informații generale despre confectii, exclusiv în scop informativ, și nu pentru înlocuirea consilierii din partea designe-urului. Niciunul dintre materialele expus pe Site și niciuna dintre opiniile furnizate de către Utilizatori nu constituie pareri unice.

Informațiile expuse pe Site au fost obținute din surse considerate sigure. Cu toate acestea, nici ENTERPRISES, și nici partenerii săi comerciali nu pot garanta acuratețea privind prețurile, informațiile și/sau orice alte informații existente în conținutul Site-ului.

ENTERPRISES își propune totodată să faciliteze accesul la Produsele sale, prin posibilitatea plasării unor comenzi online/telefonic, în Termenii și condițiile prezente, precum și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare. În acest sens, prin confirmarea de către ENTERPRISES a comenzii plasate de către Client, între ENTERPRISES și acesta se încheie un contract de vânzare-cumpărare, guvernat de dispozițiile Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătura cu Produsele ENTERPRISES sau orice alte informații expuse de Site, Utilizatorii pot contacta Societatea la nr. de telefon 0734 424 534 Tel. 0040-21-3175972, de luni până vineri, între orele 09-17.00, sau prin e-mail la sales@stansfield-fashion.com.

Orice comentarii, întrebari,  idei, sugestii sau alte comunicări sau informații despre sau referitoare la Site, funcționalitatea sau îmbunatatirea acestuia vor deveni și râmâne proprietatea ENTERPRISES, de la data transmiterii acestora către Societate, prin  orice mijloc de comunicare.

MOD DE LIVRARE :

Livrare in Bucuresti si in tara

Livrare prin curier rapid -taxa livrare: 16.00 RON ;

* Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 1 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

Returnarea produselor

Returnarea produselor comandate de pe site-ul Stansfield-fashion.com se poate realiza in termen de maxim 10 zile cf. Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris. Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate – cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care Stansfield-fashion.com a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, Stansfield-fashion.com va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

Stansfield-fashion.com va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari, urme vizibile de deteriorare.