Cum cumpar

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati masura dorita si numarul de bucati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi redirectionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. In cazul in care aveti un cod promotional va trebui sa il introduceti pentru reactualizarea cosului. Pentru a finaliza comanda apasati butonul Finalizeaza comanda.
Daca sunteti deja client Stansfield va trebui sa va autentificati cu datele contului creat, daca nu sunteti client Stansfield, dupa completarea datelor va trebui sa bifati Creati un cont.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Cum platesc:

Metode de plata
Clientii www.stansfield-fashion.com pot achita contravaloarea produselor achizitionate folosind urmatoarele metode de plata: plata la livrare, plata online cu cardul,  plata prin transfer bancar (ordin de plata) prin depunere numerar in contul beneficiarului S.C. ENTERPRISES ET CO S.R.L, cont deschis la banca Garanti Bank.

Plata in numerar la livrare
Clientii pot opta de asemenea pentru plata integrala in numerar in momentul livrarii produselor comandate. Contravaloarea totala a comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata), depunere numerar
In momentul confirmarii telefonice a comenzii clientii pot solicita emiterea unei facturi proforme pentru achitarea contravalorii comenzii prin ordin de plata sau depunere numerar in contul mentionat. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea platii din partea bancii platitoare.

Ridicare personala

Fara costuri de livrare, din magazinul Stansfield situate in Calea Victoriei nr 118, sector 1, Bucuresti.