Stansfield Fashion

O lume construită în peste 30 de ani, având parteneriate cu branduri renumite în modă, alături de o echipă de profesioniști pasionați și implicați pentru fiecare tighel realizat.

Din fabrica noastra din Braila au plecat in lume milioane de camasi, toate realizate de romani dedicati si cunoscuti pentru calitatea muncii lor.

STANSFIELD este brandul romanesc cu ecou international sub semnatura caruia sunt fabricate camasi in serii limitate, maxim 10 bucati, in maniera artizanala. Camasile noastre sunt speciale pentru tesaturile lor fine, italienesti, care te mangaie, intr-o paleta variata de culori si reinventate prin design si precizia coaserii.

Pregatim cu emotie, profesionalism si poveste fiecare model, tighel, dimensiune pentru ca la final, fiecare barbat sa simta eleganta unui produs unic, fabricat in Romania cu materiale de calitate absoluta.

STANSFIELD relanseaza stilul clasic potrivit tuturor tipurilor de personalitate combinat cu designul modern, un trainic traditional cu ruperi de ritm ce creaza moda barbatilor strasnici !

La dispoziția ta cu...

Retur gratuit

Retur gratuit

Personalizare prin brodare gratuită

Personalizare prin brodare gratuită

Consiliere gratuită

Consiliere gratuită